Search This Blog

Showing posts with label Menang. Show all posts
Showing posts with label Menang. Show all posts

MENANG SUSU SUSTAGEN

Alhamdulillah aku menang SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY ... Yang lebih menggembirakan aku menang untuk dua bulan berturut-turut... Anakk aku Putra ler paling happy ... Aku pun happy jugak sebab dapat menjimatkan perbelanjaan aku sekeluarga ...
Menang ganjaran bulan November 2017

Menang ganjaran bulan Disember 2017

Putra ler yang paling gembira berganda-ganda ... Konon-konon cam dia yang menang hadiah tu ...


Nie ganjaran bulan November 2017... Dapat sekali dua cookiepod ... Hahaha, ntah bile lah nak guna tu ...

Hadiah yang ditawarkan memang menarik jer... Best kan... Haaa, jangan lupa join tau... Aku dah menang untuk bulan November 2017 dan Disember 2017... So,  ape lagi aku seru korang join jugak untuk bulan2 yang seterus nyer... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAYS

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen katJom Bercontest ... 

Yang nie plak untuk ulat2 buku... Banyak buku2 menarik + murah kat sini... Sila skodeng... 

๐Ÿ’š COFFEE TO ME (C2M) ๐Ÿ’š

Haaa... Nie aku nak cite skit... Bukan nak eksyen eak, saje nak update blog... Kang bersawang plak blog aku nih... 

Dua tiga minggu lepas aku gatal ler tangan join contest kat FB... Sebenarnya aku tak suka sangat join contest yang jenis cam nie... Komen last Stop... Letih nak komen banyak kali... Tapi aku tertarik dengan hadiah yang ditawarkan... Target sebenar aku nak menang hadiah lipmatte tu,  tapi dapat kopi scrub nih,  ok jugak lah,  free sape tak nak kannn... 

Haaa... Meh tengok sape yang kena... Aku ler tu hasil kegigihan jari jemari aku... 

Nie ler hadiah yang aku dapat... 
๐Ÿ’š COFFEE TO ME (C2M) ๐Ÿ’š By NIQREES... Aku yang dapat, bebudak plak yang excited... Huhuhu,  depa ingat aku dapat kopi untuk minum tu... "Ibu kan mengandung, mana bleh minum kopi"...

Aku pun teruja lah nak cuba... Bila dah pakai dua tiga kali... Rase lar kulit muka makin halus mulus... 
๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
Nak dapat yang lain-lain tu kena istiqamah ler kengkawan... Meh baca serba sedikit pasal C2M nih... Kot-kot korang berkenan boleh ler cuba... 

๐Ÿ’š COFFEE TO ME (C2M) ๐Ÿ’š
=====================
✅ Serbuk Kopi Paling Halus
✅ Bau Asli Kopi Yang Mengasyikan
❌ Tiada Merkuri
❌ Tidak Sakit
❌ Tiada Chemical Berbahaya

Berat : 80gram
=====================

Apa Yang Best C2M Ni? 

▶ Merangsang dan melancarkan aliran darah bawah kulit.
▶ Mengurangkan Stretch Marks dan Selulit.
▶ Mengurangkan Parut Jerawat
▶Menghilangkan Blackhead dan Whitehead 
▶ Melembut dan melembapkan kulit
▶ Dapat meredakan stress
▶ Mencerah dan memutihkan kulit
▶ Menghilangkan Bau Badan
▶ Menghilangkan kedutan dan garis halus pada kulit
▶ Menyingkirkan kulit mati
▶ Mengekalkan keanjalan kulit

Penggunaan : 
Scrub : 2-3 kali seminggu
Mask : Boleh digunakan setiap hari

Haaa... Amacam??? 
Tergugat tak? 
Meh cuba... 

FB : Norazwin Samsuddin(Wiwin) Wasap : 0163152198



Sama Tak ?

Assalamualaikum dan selamat petang  kengkawan semua ? Korang-korang buat ape tu ?
Kengkawan meh tengok nie ... Sama tak ?

 

Al kisah nyer saya masuk "ITS ART GIVE AWAYYYYY TIME" ... Dan penyudah nyer menang ler saya ... Alhamdulillah ... Kat atas tu ler hadiah nyer ... Kengkawan yang berminat boleh ler berurusan dengan Afif Firdaus di park.cha.hee@gmail.com atau boleh ke blog 

Anak | Amanah & Ujian

Anak-anak adalah anugerah dari Allah. Mereka adalah amanah yang diserahkan kepada kita untuk kita didik dan asuh mereka supaya taat dan patuh kepada Allah dan rasulNya.

Anak-anak adalah perhiasan dunia yang tidak ternilai harganya, tetapi dalam masa yang sama mereka juga adalah ujian dari Allah s.w.t. 



 Allahuakbar ... Besar sungguh tanggungjawab kita sebagai ibubapa ...

********************

Gambar tu aku dapat daripada Miss Nadia sebab aku join SEGMEN: Good Bye 2014 ... 

TAHAJJUD


Alhamdulillah ...
Menang lagi ...
Kali nie dapat minyak wangi plak ...


Kisah selanjut nyer kat SiNi




WordLESS Wednesday - 41




Photo: ‎Terkini | Gaza 10.50 pm | Perang Hari ke-51

Apabila berkumpulnya warna hijau al-Qassam, warna hitam Sarayaa al-Quds, dan warna kuning Fatah, maka sesungguhnya ianya adalah kemenangan rakyat Palestin di Gaza dan para pejuangnya yang diketuai oleh al-Qassam dan Sarayaa al-Quds.

Sumber : ุบุฒุฉ ุงู„ุงู†

#BulanKemarahanUmmah
#GazaUnderAttack
#DedaunHancur
#ุงู„ุจู†ูŠุงู†_ุงู„ู…ุฑุตูˆุต
#ุบุฒุฉ_ุชู†ุชุตุฑ

Menderma ke Palestin bersama Aman Palestin ;
http://on.fb.me/1zoCkpO

Million Souls Fight For Gaza Petition :
http://www.gopetition.com/petitions/million-souls-fight-for-gaza.html‎



#PrayForGaza
#SaveGaza
#SavePalestine

Alhamdulillah ... Al Qassam Terbaeekkk ...



Alhamdulillah ... Akhirnya genjatan senjata selama sebulan telah dipersetujui antara Hamas dan Israel ... Dalam tempoh tersebut Tuntutan Palestin akan terus dibincang dan diperhalusi lagi ...



Mereka sedang meraikan kemenangan dengan bertakbir dan bertahmid ... Pemimpin Hamas pula sedang ditemuramah oleh wakil media antarabangsa ... Sementara ITU pemimpin Israel enggan ditemuramah ... He he he ... Malu ler tu ...
,
Kita amat berharap kemenangan yang nyata ... Sementara itu semua umat islam perlu bersedia, takut2 Israel mencabuli gencatan senjata / merancang sesuatu yang lebih menyayat hati ... Kalau gencatan senjata bermakna belum menang secara rasmi ... Al Qassam sentiasa perlu bersedia ...


Umat Islam perlu bersatu menentang penjajahan Zionis laknatullah, korbankanlah apa sahaja samaada harta, wang ringgit, tenaga dan masa untuk saudara-saudara kita yang dizalimi di Palestin. Hantarkanlah doa kalian semua setiap hari selepas solat demi kebaikan dan kesejahteraan saudara-saudara kita disana. Bacalah qunut nazilah diwaktu solat subuh sebagai satu doa untuk keselamatan saudara-saudara kita di Palestin, semoga Allah SWT hancurkan musuh-musuh Islam yang zalim yang sedang meratah darah saudara-saudara kita di sana.



Sumner : Aqsa Syarif

#PrayForGaza
#SaveGaza
#SavePalestine.

Ensiklopedia Solat


Semalam dapat parcel ... Aku kat belakang masa tu and terdengar bunyi hon lori ... Bingit sungguh bunyi nyer ... Aku pun jengok cepat-cepat ke luar ... Oh ada orang hantar barang rupe nyer ... Tu ler die barang nyer ... 


Ensiklopedia ini harus menjadi rujukan yang penting bagi kegunaan pusat sumber, perpustakaan awam, pusat pengajian tinggi, sekolah, masjid, madrasah, kelas pengajian malah setiap rumah harus memilikinya untuk panduan seisi keluarga. Kelebihan Ensiklopedia Solat ini:

  • Maklumat dan ilmu yang berkaitan dengan solat.
  • Keistimewaan ensiklopedia ini berbanding dengan ensiklopedia lain yang ada dalam pasaran kerana mengandungi pelbagai keterangan daripada aspek, fiqah, falsafah, sejarah dan saintifik.
  • Setiap entri disampaikan dengan mengintegrasikan semua aspek ilmu supaya sesuai untuk rujukan kontemporari.
  • Disusun mengikut pendekatan mesra pembaca.
  • Disertakan dengan ilustrasi, foto, gambar rajah, peta minda dan jadual.
  • Semua hadis yang digunakan mempunyai matan, sanad dan no. hadis untuk memudahkan para pembaca membuat rujukan.


Tengok lah tu macam-macam ada kan ... Aku tak beli pun buku nie ... Aku menang  contest kat blog ... Hadiah terbaik pernah aku menang setakat nie ... Aku rase bertuah sangat coz dapat memiliki buku nie ... Semoga memberi manfaat buat kami seisi keluarga ... 








Terima kasih jugak aku ucapkan kepada penganjur contest nie ... 
Jom terjah kengkawan ...



Menangani Masalah Anak Nakal ...


Baru terima buku nie dua minggu lepas ... Nak tau kisah lanjut, sila lah ke SiNi ...
Published with Blogger-droid v2.0.10

Dah Tua Pun Dapat Duit Raya Lagi ...

Alhamdulillah ...
Rezeki Syawal ...

Alkisah nyer ari tu aku sesaje masuk contest yang blog2 banyak buat ...
Sesaje jer mencuba nasib ...
Rezeki kan Allah s.w.t yang tentukan, x salah mencuba ...

Nie entry aku masuk contest2 tu ...
MamaTisya Duit Raya 2013 Giveaway ( just tinggal link blog & email jer ) ... & GIVEAWAY dari blog KISAH SEORANG PENGEMBARA JALANAN ...

Nie plak entry pengumuman pemenang kat blog dia orang ...
5 pemenang bertuah dapat duit raya dari MamaTisya & SENARAI PEMENANG GIVEAWAY

Kawan2 kalau rajin n ada masa jalan-jalan lah blog dia orang plak ...

Lagi sekali aku ucapkan terima kasih kepada blogger baik hati nie ... Moga murah rezeki kita bersama eak ...