Search This Blog

Online Gift Shop

Aku kan kalau bab nak memberi hadiah nih mesti pening... Tak tau nak bagi apa kat orang... Tambahan aku nie tak sekreatif mana pun... Masa plak terhad... 



Jenuh skodeng online gift shop malaysia ... Sebaik ler terjumpa dengan satu online shop nih yang best giler; creative gifts shop malaysia... 

Pelbagai jenis hadiah disediakan dan kita boleh memilih mengikut kesesuain... Yang best nyer kita boleh design sendiri apa yang kita nak letak kat hadiah yang istimewa tu... 



  


 
Berikut antara beberapa pilihan produk yang ada ... Banyak sangat pilihan korang boleh buat sesuaikan dengan sape korang nak bagi kejutan tu...

Cara nak uruskan pun tak susah sangat... Korang cuma perlu buat beberapa langkah mudah... 

1. Memula tu korang kena lah pilih produk mana yang korang nak; nak tshirt ker, nak bantal ker, nak cawan ker... 

2. Lepas tu korang kena lah upload design yang korang nak letak kat produk yang korang dah pilih tadi.

3. Bila dah selesai semua boleh lah korang membuat pesanan tersebut... 

Mudah kan... Aku dah cakap tadi senang sangat... Dalam aku duk skodeng sana sini nih... Aku dah terpikir-pikir nak order apa nanti... Tapi bagi aku biarlah rahsia dulu... Kalau dah dapat nanti baru ler aku cite kat korang... 

  • Nah aku belanja lagi beberapa maklumat menarik... Korang pasti teruja aihhh... 


If you are looking for best custom mug printing in malaysia, don’t forget to contact them.

Or if you have any upcoming birthday party and would like to impress your guest, photo booth in kl is your best entertainment.






We also welcomed any sponsorship to get sponsor for their event. Don’t miss out to grab this big opportunity by click here Sponsorship for Event “

SALAM AIDILFITRI 2018M/1439H


Selamat Hari Raya diucapkan kepada semua saudara-mara dan kawan-kawan tak kira di mana jua anda berada ... Ampun dan maaf dipinta andainya terkasar bahasa, tersilap bicara, terpinjam harta-benda, terumpat bila-bila; semoga dimaafkan ...

Semoga Syawal kali ini menjadi Syawal yang terindah buat kita semua ...

Maaf Zahir Batin dari kami sekeluarga ...

Dalam kita bergembira jangan lupa pada mereka-mereka yang telah tiada dan mereka-mereka yang teraniaya ...

#‎PrayForGaza‬
 #PrayForPalestine
#PrayForSyria
#PrayForQatar
#PrayForMalaysia
#MalaysiaSejahtera

Jadual Perlawanan Piala Dunia 2018



Perlawanan Pertama

14 Jun


11:00 PM
  Russia vs Saudi Arabia 


15 Jun



8:00 PM 
 Egypt vs Uruguay 

11:00 PM 
 Morocco vs Iran 


16 Jun

2:00 AM 
 Portugal vs Spain 

6:00 PM 
 France vs Australia 

9:00 PM 
 Argentina vs Iceland 

17 Jun

12:00 AM 
 Peru vs Denmark 

3:00 AM 
 Croatia vs Nigeria 

8:00 PM 
 Costa Rica vs Serbia 
11:00 PM 
 Germany vs Mexico 


18 Jun

2:00 AM 
 Brazil vs Switzerland 

8:00 PM 
 Sweden vs South Korea 

11:00 PM 
 Belgium vs Panama 

19 Jun

2:00 AM 
 Tunisia vs England ๐Ÿด๓ ง๓ ข๓ ฅ

8:00 PM 
๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ด   Colombia vs Japan 

11:00 PM 
 Poland vs Senegal 

Perlawanan Kedua


20 Jun

2:00 AM 
 Russia vs Egypt 

8:00 PM 
 Portugal vs Morocco 

11:00 PM 
 Uruguay vs Saudi Arabia 

21 Jun

2:00 AM 
 Iran vs Spain 

8:00 PM 
 Denmark vs Australia 

11:00 PM 
 France vs Peru 

22 Jun

2:00 AM 
 Argentina vs Croatia 

8:00 PM 
 Brazil vs Costa Rica 

11:00 PM 
 Nigeria vs Iceland 

23 Jun

2:00 AM 
 Serbia vs Switzerland 

8:00 PM 
 Belgium vs Tunisia 

11:00 PM 
 South Korea vs Mexico 

24 Jun

2:00 AM 
 Germany vs Sweden 

8:00 PM 
๐Ÿด๓ ง๓ ข๓ ฅ๓ ฎ๓ ง๓ ฟEngland vs Panama 

11:00 PM 
 Japan vs Senega l

25 Jun

2:00 AM 
 Poland vs Colombia 


Perlawanan Ketiga


25 Jun

10:00 PM 
 Saudi Arabia vs Egypt 

10:00 PM 
 Uruguay vs Russia 


26 Jun

2:00 AM 
 Iran vs Portuga l

2:00 AM 
 Spain vs Morocco 

10:00 PM 
 Australia vs Peru 
10:00 PM 
 Denmark vs France 


27 Jun

2:00 AM 
 Nigeria vs Argentina 

2:00 AM 
 Iceland vs Croatia 

10:00 PM 
 South Korea vs Germany 
10:00 PM 
 Mexico vs Sweden 


28 Jun

2:00 AM 
 Switzerland vs Costa Rica 

2:00 AM 
 Serbia vs Brazil 

10:00 PM 
 Senegal vs Colombia 
10:00 PM 
 Japan vs Poland 


29 Jun

2:00 AM 
๐Ÿด๓ ง๓ ข๓ ฅ๓ ฎ๓ ง๓ ฟEngland vs Belgium 

2:00 AM 
 Panama vs Tunisia 

*Maaf jika ada kesilapan dalam jadual di atas, akan dikemaskini dari masa ke semasa...