Followers

KAKI KOMEN JULAI 2015 #KISAHHIDUPKU ...



Haaa ... Nie lah kaki komen blog nie bagi bulan Julai 2015 ... 
Meriah nyer ... Ada yang baru ... Ada yang masih kekal ... 

Terima kasih ler kat korang semua ... 
Yang rajin datang singgah + komen kat blog aku nih ...

Jom terjah blog dia orang plak ...


Tak lupa jugak buat silent readers (perasan cam ramai orang datang sini) ...
Terima kasih bebanyak korang-korang ...
Jom blogwalking blog-blog hebat di atas ...
Yang tak tersenarai jangan kecik hati plak ... Nie saje suke-suke ... Yang nak masuk senarai rajin-rajin berbicara ... Jangan ler sepi tanpa berita ...

Welcome August


Kejap jer dah Ogos ... Harap bulan nie lebih baik ... Dan semakin baik ...

Bulan depan Abang Long dah nak peksa ... Aku tengok dia relax jer ... Aku yang debor nyer ...