CPUV NUFFNANG #89 | ZURICH LIFE



Alhamdulillah ... Kelmarin dapat plak kempen terakhir dalam bulan Jun daripada ZURICH LIFE ...Ia merupakan agen insuran yang terkenal  ... Hmmm, mungkin ada pakej-pakej baru yang sedang dipromosikan ... 

Kengkawan kalau ada jumpa iklan ZURICH LIFE menari-nari tergedik-gedik kat blog Kisah Hidup Ku & Jom Bercontest boleh ler klik untuk yang berminat jer tau ... Tiada paksaan, tak mo pun tak pe lah ... Sob ... Sob ... Sob ...



Terima kasih #nuffnang  #zurichlife
Terima kasih kengkawan ...
Alhamdulillah ...

KAKI KOMEN JUN 2016 #KISAHHIDUPKU ...


Hai Kengkawan ...  Berakhir sudah bulan Jun ... Bulan yang penuh keberkatan  ... Insyaallah tak lama lagi kita akan menyambut Syawal, kira-kira lagi empat hari jer lagi ... Alhamdulillah masih diberi peluang bersama-sama orang yang aku sayang ... Haaa jom kita tengok kaki komen blog nie bagi bulan Jun 2016 ... Meriah kannn ... Ada yang baru ... Ada yang masih kekal, maintain gituuu ... Terima kasih ler kat korang semua ... Yang rajin datang singgah + komen kat blog aku nih ... Jom terjah blog dia orang plak ...



1.   Muhammad Khairuddin Lim
2.   Afidah Azmi 
3.  Maria Firdz
4.  AinAthirah Anuar
5.  CikLa Shahril
6.  Nikmat Amin
7.  Nur Fannun
8.  yaya cendana
9.  Afif Rayyan
10.  Amy Hilmirda Daud

Tak lupa jugak buat silent readers (perasan cam ramai orang datang sini) ... Terima kasih bebanyak korang-korang ... Jom blogwalking blog-blog hebat di atas ...

Yang tak tersenarai jangan kecik hati plak ... Nie saje suke-suke ... Yang nak masuk senarai rajin-rajin berbicara ... Jangan ler sepi tanpa berita ...


KAD RAYA KETIGA 2016



Alhamdulillah ... Ada lagi dapat kad raya ... Kali nie daripada Blogger Shida Ridzuan ... Kalau korang dah biasa gie blog dia ... Cam ner blog Shida cam tu lah jugak kad raya nyer ... Biru ... Sejuk dan nyaman jer rasa ... Kat blog Shida nih korang akan perolehi banyak maklumat ... Rase nyer kalau tengok secara rambang blog Shida nih lebih kepada perniagaan yang dijalankan ... Nak pasang iklan ker ... Nak suh review ker ... Nak tempah kad ker ... Boleh gie melawat blog beliau ... Banyak maklumat kat sana ...

Dunia sebenar Shida
http://www.duniashida.com/
Jom hubungi shida untuk tempahan dan keterangan lebih lanjut 
Whatsapp : 012 5364467 (shida) *fast reply
Email : admin@duniashida.com
Facebook : Shida Radzuan