Followers

Nuffnangers Who Recently Viewed Your Blog #3

Sambil lepak2 tengok TV ngan anak2, aku tak tengok pun sebenar nyer, bebudak nie esok layan kartun jer maleh ler aku ... Maka berbekalkan lenovo aku nie dengan kekeringan idea, jom jengok blog kengkawan yang hebat nie ...

Alhamdulillah, ramai plak kali nie, biasa nyer dua baris jer ... Jom jalan-jalan blog dia orang nie :-
  1. http://notamengajarbelajar.blogspot.com/
  2. http://famf-tower.blogspot.com/
  3. http://nur-afiz.blogspot.com/
  4. http://letopkeypad.blogspot.com/
  5. http://myblogsantai.blogspot.com/
  6. http://sweetsouryaya.blogspot.com/
  7. http://throughmyglasseskacamata.blogspot.com/
  8. http://cikannesweetyncool.blogspot.com/ 
  9. http://kapas-putih.blogspot.com/
  10. http://sebabakusabrina.blogspot.com/
  11. http://mamamursyid.blogspot.com/
  12. http://blogparihh.com/
  13. http://sallyadan.blogspot.com/
  14. http://yuhaadie.blogspot.com/
  15. http://adelinelah.blogspot.com/
  16. http://cikmanissweet.blogspot.com/
  17. http://anmashealthcare.blogspot.com/
  18. Nuffnang
  19. http://kerusiburok.blogspot.com/
  20. http://linchalo.com/

CPUV Nuffnang #10 | Mah Sing Avenue Street & Mi Sedaap Cup Noodles


Alhamdulillah ... Alhamdulillah ... Alhamdulillah ... Rupe2 nyer semalam ada dua lagi CPUV yang masuk; Mah Sing Avenue Street & Mi Sedaap Cup Noodles ... He he he ... Tak perasan plak aku semalam ... 

Kengkawan kalau ada jumpa iklan nie menari-nari tergedik-gedik kat blog Kisah Hidup Ku Jom Bercontest boleh ler klik untuk yang berminat jer tau ... 

 Terima kasih #nuffnang ... 
Terima kasih kengkawan ... 
Alhamdulillah ...