Jeng... Jeng... Jeng... Masa Dah Tiba...


Salam semua pembaca sekelian....
Semasa entry ini disiarkan saya dalam perjalanan ke hospital... Dah ada tanda-tanda baby nak menyambut Ramadhan bersama... Eeee, takutlah pulak ...


So, Ingin mengambil kesempatan kat sini untuk memohon maaf kepada semua yang sedang membaca ... Samada yang mengenali saya hanya melalui online, kengkawan di alam nyata dan juga seluruh  ahli keluarga saya serta sanak saudara x kira kat mana jua ... Mohon maaf andai ada yang terkasar bahasa  atau terusik hati sepanjang perkongsian di alam maya @ realiti ini ... Minta maaf bebanyak ...



BigBoss dan anak2 doakan ibu eak... Abang Long, Abang Ngah, Kak Fatiha dan Putra jaga diri baik2... Jangan nakal-nakal... Tolong uwan dan atuk tau... 



Doakan semoga semua urusan dipermudahkan jangan dipersulitkan ... Semoga segalanya berjalan lancar dengan KeHENDAKNYA ... Amin Amin Amin Yarobbalalamin ... Sekian ... Assalammualaikum ...

p/s :- Nak gie hospital dah nie ... Minta tolong war2kan eak ... Mohon maaf semua ...

HARGA MINYAK MULAI 25 MEI 2017 - 31 MEI 2017


⛽⛽⛽⛽⛽⛽⛽⛽⛽⛽

Mulai 25 MEI 2017 - 31 MEI 2017, harga runcit Petrol dan Diesel adalah seperti yang berikut :

RON95 : ⬆ naik 4 sen (RM2.12 seliter)
RON97 : ⬆ naik 4 sen (RM2.40 seliter)
DIESEL : ⬆ naik 4 sen (RM2.03 seliter)

⛽⛽⛽⛽⛽⛽⛽⛽⛽⛽

Muahahaha... Minyak naik lagi...  Minggu lepas pun naik jugak...  Bergembira lah sempena menyambut Ramadhan...
Amboiii... Amboiii... Amboiii...

Haaa... Marah... Marah...
Rilex... Senyum jer...
Redha orang kata...
Muahahaha...
πŸ€”πŸ€”πŸ€”

⛽⛽⛽⛽⛽⛽⛽⛽⛽⛽


MENGHITUNG HARI

Alhamdulillah... Semalam genap 39 minggu yang ajaib... Rase lama sangat dah berulang-alik ke klinik... 

Korang tengok lah buku pink aku... Dah nak lunyai dah... Kira nyer semalam hari last aku check up kat Klinik Kesihatan before bersalin... 

So,  semalam scan for the last time before bersalin... Alhamdulillah semua nyer ok... Uri ok... Air ketuban ok... Air kencing ok... BP pun ok... HB pun ok... Kepala baby kat bawah dah... Anggaran berat baby dalam 2.7kg ... Ok lah tak besar sangat... 


Oleh kerana aku ada beberapa komplikasi semasa mengandung kali nie, aku kena ker hospital sehari sebelum due date... 

Ok itu aje...