Followers

Selamat Bercuti ...


Maka bermula lah cuti akhir tahun 2014 ... Agak lama tempoh cuti akhir tahun, hampir 6 minggu, pasti pelbagai perancangan telah diatur ...

Kami, biasa nyer akan merayau-rayau dalam Malaysia jer ... Tak tau ler kali nie macam mana ... Semua nyer atas budi bicara BigBoss ... Nampak nyer macam susah jer memandangkan B M Ward BigBoss akan mula beroperasi bulan Disember nih ... Insyaallah, doakan yang baik-baik ...


Yang pasti nyer mesti ramai yang balik kampung kan ... Budak-budak lelaki mesti ade yang berkhatan ... Yang bujang-bujang mesti ada yang mendirikan masjid ... Bagi yang terlibat dengan banjir, harap bersabar dengan ujian yang mendatang ... Ape pun yang korang plan pastikan keselamatan diutamakan tak kira di mana jua korang berada ...


Bagi anak-anak yang cuti sekolah ... Cuti, cuti juge ... Jangan lupa ulang kaji skit2 ... Baca buku skit2 ... Yang paling penting Jangan Tinggal Solat ...

Manusia merancang ... 
Allah juga merancang ... 
Sesungguh nyer perancangan DIA adalah yang terbaik ... 
Wallahua'lam ...


Last Day kat Tadika Sempurna

Kejadian Jumaat, 21 November 2014

Hari nie adalah hari terakhir persekolahan untuk tahun 2014 ... Hari nie jugak merupakan hari terakhir Fatiha kat Tadika Sempurna ... So, hari kat tadika adalah jamuan skit2 and persembahan skit2 ... Party omputeh kate ... Pakaian adalah pakaian biasa, bebas ... Punyer lah excited budak nie, sampai susah nak tido ... 

Princess Fatiha ...
Siap bersolek bagai haa ...


Tengah tunggu kengkawan bersiap ...
Sengeh jer dia bila ada dialog "Fatiha, cantik nyer awak ..."


Haaa ... Tu semua kengkawan ...
Dah pakai mahkota ready to party ...


Ready nak buat persembahan ...


Tengah menari cheeewaahhh ...
Gambar kurang jelas, Cikgu dia yang Whatsapp ...


Menari berdua plak ...
"Adik, tak suka budak nie, gedikkk"
Hahaha ... Kecik lagi dah pandai ...


Tengok kamera lah ...


Isshhh, sebelah mata plak ...


Nak balik dah ...
Party dah habis ...
Bye2 kengkawan ...
Bye2 teachers ...
Bye2 Tadika Sempurna ...

2015 ... Sek. Keb. Gombak Setia, Mu tunggu aku datang ... Isshhh, tak baik cakap aku lah ...