Search This Blog

Showing posts with label Facebook. Show all posts
Showing posts with label Facebook. Show all posts

πŸ’š COFFEE TO ME (C2M) πŸ’š

Haaa... Nie aku nak cite skit... Bukan nak eksyen eak, saje nak update blog... Kang bersawang plak blog aku nih... 

Dua tiga minggu lepas aku gatal ler tangan join contest kat FB... Sebenarnya aku tak suka sangat join contest yang jenis cam nie... Komen last Stop... Letih nak komen banyak kali... Tapi aku tertarik dengan hadiah yang ditawarkan... Target sebenar aku nak menang hadiah lipmatte tu,  tapi dapat kopi scrub nih,  ok jugak lah,  free sape tak nak kannn... 

Haaa... Meh tengok sape yang kena... Aku ler tu hasil kegigihan jari jemari aku... 

Nie ler hadiah yang aku dapat... 
πŸ’š COFFEE TO ME (C2M) πŸ’š By NIQREES... Aku yang dapat, bebudak plak yang excited... Huhuhu,  depa ingat aku dapat kopi untuk minum tu... "Ibu kan mengandung, mana bleh minum kopi"...

Aku pun teruja lah nak cuba... Bila dah pakai dua tiga kali... Rase lar kulit muka makin halus mulus... 
😜😜😜
Nak dapat yang lain-lain tu kena istiqamah ler kengkawan... Meh baca serba sedikit pasal C2M nih... Kot-kot korang berkenan boleh ler cuba... 

πŸ’š COFFEE TO ME (C2M) πŸ’š
=====================
✅ Serbuk Kopi Paling Halus
✅ Bau Asli Kopi Yang Mengasyikan
❌ Tiada Merkuri
❌ Tidak Sakit
❌ Tiada Chemical Berbahaya

Berat : 80gram
=====================

Apa Yang Best C2M Ni? 

▶ Merangsang dan melancarkan aliran darah bawah kulit.
▶ Mengurangkan Stretch Marks dan Selulit.
▶ Mengurangkan Parut Jerawat
▶Menghilangkan Blackhead dan Whitehead 
▶ Melembut dan melembapkan kulit
▶ Dapat meredakan stress
▶ Mencerah dan memutihkan kulit
▶ Menghilangkan Bau Badan
▶ Menghilangkan kedutan dan garis halus pada kulit
▶ Menyingkirkan kulit mati
▶ Mengekalkan keanjalan kulit

Penggunaan : 
Scrub : 2-3 kali seminggu
Mask : Boleh digunakan setiap hari

Haaa... Amacam??? 
Tergugat tak? 
Meh cuba... 

FB : Norazwin Samsuddin(Wiwin) Wasap : 0163152198



FB Ada Emoticon Baru

Dah dua tiga hari dah ... FB ada emoticon baru... Bunga bunga... Comel... 



Kalau klik like tu kan ... Nanti keluar lah pelbagai pilihan emoticon ... Kalau korang pilih emoticon bunga purple tu kan nanti kan berterbangan bunga bunga kat wall FB korang  ... Macam kat bawah nih ...


Aku suka ... I like ... Comel jer ...
Masa hari kejadian kan asyik tekan emoticon munge munge tu jer ...
Huhuhu ...


Restriction On

Huwaaa ... Apekah sebab nyer jadi cam nie ???
Apekah yang telah saya lakukan ???
Apekah yang perlu saya buat ???



Pernah tak jadi kat korang cam nie ??? First time jadi nie ... Tak tau pasai pa ...
Hmmm .... Harap harap esok dah ok balik ...