πŸ’š COFFEE TO ME (C2M) πŸ’š

Haaa... Nie aku nak cite skit... Bukan nak eksyen eak, saje nak update blog... Kang bersawang plak blog aku nih... 

Dua tiga minggu lepas aku gatal ler tangan join contest kat FB... Sebenarnya aku tak suka sangat join contest yang jenis cam nie... Komen last Stop... Letih nak komen banyak kali... Tapi aku tertarik dengan hadiah yang ditawarkan... Target sebenar aku nak menang hadiah lipmatte tu,  tapi dapat kopi scrub nih,  ok jugak lah,  free sape tak nak kannn... 

Haaa... Meh tengok sape yang kena... Aku ler tu hasil kegigihan jari jemari aku... 

Nie ler hadiah yang aku dapat... 
πŸ’š COFFEE TO ME (C2M) πŸ’š By NIQREES... Aku yang dapat, bebudak plak yang excited... Huhuhu,  depa ingat aku dapat kopi untuk minum tu... "Ibu kan mengandung, mana bleh minum kopi"...

Aku pun teruja lah nak cuba... Bila dah pakai dua tiga kali... Rase lar kulit muka makin halus mulus... 
😜😜😜
Nak dapat yang lain-lain tu kena istiqamah ler kengkawan... Meh baca serba sedikit pasal C2M nih... Kot-kot korang berkenan boleh ler cuba... 

πŸ’š COFFEE TO ME (C2M) πŸ’š
=====================
✅ Serbuk Kopi Paling Halus
✅ Bau Asli Kopi Yang Mengasyikan
❌ Tiada Merkuri
❌ Tidak Sakit
❌ Tiada Chemical Berbahaya

Berat : 80gram
=====================

Apa Yang Best C2M Ni? 

▶ Merangsang dan melancarkan aliran darah bawah kulit.
▶ Mengurangkan Stretch Marks dan Selulit.
▶ Mengurangkan Parut Jerawat
▶Menghilangkan Blackhead dan Whitehead 
▶ Melembut dan melembapkan kulit
▶ Dapat meredakan stress
▶ Mencerah dan memutihkan kulit
▶ Menghilangkan Bau Badan
▶ Menghilangkan kedutan dan garis halus pada kulit
▶ Menyingkirkan kulit mati
▶ Mengekalkan keanjalan kulit

Penggunaan : 
Scrub : 2-3 kali seminggu
Mask : Boleh digunakan setiap hari

Haaa... Amacam??? 
Tergugat tak? 
Meh cuba... 

FB : Norazwin Samsuddin(Wiwin) Wasap : 0163152198



17 comments:

  1. Pernah guna scrub kopi, lupa pula brand apa..
    Tapi best, halus mulus kulit, cuma yg kelakar husband cakap
    'Sayang, knapa badan kamu bau kopi?'....aduh.
    Dah habis satu tiub tu, mrs pip tak top up dah..
    Cari scrub lain pula, hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu... Saya tak guna seluruh badan, guna kat muka jer, tak de lah bau sangat kot...

      Delete
  2. hihi..sempat lagi tuu..memg rajin laa..
    bestnyee bau kopi wangii

    ReplyDelete
  3. Ingatkan untuk diminum.... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe... Anak-anak saya pun ingat utk diminum...

      Delete
  4. Bestnya scrub kopi.. Sha dapat sabun kopi.. memang best..

    ReplyDelete
  5. scrub kopi.
    Ingatkan buat minum.
    Apalah orang lelaki ni Azlan.

    ReplyDelete
  6. Coffee scrub? Tqk pernah cuba lagi..

    ReplyDelete
  7. Banyak kebaikan guna scrub kopi ni. Boleh menghaluskan tapak tangan, menyahkan daki & kulit mati. Tapi kami pakai sendiri punya, yg lepas ditapis time buat air tu

    ReplyDelete
  8. Wahh skrub kopi eh. First time dengar. Siqah tak reti skrub. Nak juga cuba nanti :)

    ReplyDelete