Search This Blog

KAKI KOMEN MAC 2017 #KISAHHIDUPKU ...

Alhamdulillah  ... Sedar tak sedar kita dah pun memasuki bulan keempat tahun nie ... Bersyukur sangat kerana masih diberi peluang bersama-sama dengan orang yang aku sayang... Bersyukur juga kerana masih diberi kesempatan untuk memperbaiki segala kelemahan diri... Insyaallah... 

Dah tu... Dah tu... Jom kita tengok plak kaki komen blog nie bagi bulan Mac 2017 ... Meriah sangat uolls... Ada yang lama, kekal maintain gituuu... Ada juga yang baru... Apa lagi jom skodeng blog hebat depa plak sambil-sambil tinggal jejak ...

10.  Mrs Pip

Tak lupa jugak buat silent readers (perasan cam ramai orang datang sini) ... Terima kasih bebanyak korang-korang ... Jom blogwalking blog-blog hebat di atas ...

Yang tak tersenarai jangan kecik hati plak ... Nie saje suke-suke ... Yang nak masuk senarai rajin-rajin berbicara ... Jangan ler sepi tanpa berita ...

19 comments:

  1. eh eh termasuk dalam carta pulak hihihihi! x

    ReplyDelete
  2. yeah, mrs pip masuk juga ...
    #10...
    thanks Hani...
    listed juga ni :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih coz sudi singgah jenjalan blog saya yang tak seberapa nie...

      Delete
  3. ehh tiqaa pun termasuk dalam list sekali. hehehe thanks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah tu... Tak percaya plak... Terima kasih tau...

      Delete
  4. Yeah!! Nama kita ada.. Thank you sis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih coz sudi singgah jenjalan blog saya yang tak seberapa nih...

      Delete
  5. Wah...meriah...jom singgah blog SA..sedang mencari top komentator April 2017

    ReplyDelete
  6. Eh Siqah no 1. Thank you Hani :) Keep blogging tau :)

    ReplyDelete