Search This Blog

Showing posts with label Segmen. Show all posts
Showing posts with label Segmen. Show all posts

2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
7 Januari 2019

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

SENARAI PESERTA SEGMEN BLOGLIST 2019


Alhamdulillah, selesai sudah segmen yang saya anjurkan. Agak mengecewakan jugak kerana sambutan kurang memberangsangkan. Maklum ler blogger sendu. Walaubagaimanapun, terima kasih diucapkan kepada kengkawan yang sudi join Segmen saya yang tak seberapa nih.

Pada yang dah join, jom tengok ada tak link korang kat sini. Sambil-sambil tu boleh jalan-jalan blog kengkawan. Semua peserta akan saya masukkan ke Bloglist 2019 nanti yer. 





















Saya akan sekalikan semua untuk Bloglist 2019 kedua-dua blog saya. Terima kasih kengkawan. Jom jalan-jalan. 

SEGMEN BLOGLIST 2019


Hai kengkawan ... Sempena nak masuk tahun yang baru tak lama lagi, saya rasa cam nak tukar bloglist. Maka terhasil lah SEGMEN BLOGLIST 2019. Sape-sape yang berminat boleh ler join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... 

Tempoh :
24/11/2018 - 21/12/2018

Hadiah :
*Masuk Bloglist 2019*

Syarat :
Jom follow yang 👇👇👇👇
Jangan lupa singgah jalan-jalan kat 
Kisah Hidup Ku & Jom Bercontest

Korang buat ler entri ringkas pasal segmen nie, letak banner kat atas tu , backlink balik ke entri nie. Nanti tinggal link kat komen eak. Pasti akan terima lawatan bersejarah dari saya nanti. Kengkawan juga digalakkan membuat lawatan ke blog peserta yang lain. Nanti saya akan update nama peserta beserta link mereka.

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

Segmen Bloglist Akhir Tahun November Hingga Disember 2018 ciklapunyabelog


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
31 Oktober 2018

Hadiah :
Bloglist Nov & Dis

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

Segmen bloglist Oct & Nov'18 by zzzyy.blogspot.com



Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
30 September 2018

Hadiah :
Masuk Bloglist

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY


INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

Segmen Bloglist Blog Nieyl


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
19 Ogos 2018

Hadiah :
Masuk Bloglist

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY
INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom


Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
5 Julai 2018

Hadiah :
10 x masuk bloglist
3 x RM10

Ulasan :
Saya tak berapa suka nak komen lebih-lebih, sebab apa kadang-kadang blog nih ikut citarasa masing-masing... Kita plak bukan boleh nak memuaskan hati semua orang ... Saranan saya agar teruskan menulis untuk manfaat semua orang... 

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 



Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY

Yang nie plak untuk ulat2 buku... Banyak buku2 menarik + murah kat sini... Sila skodeng... 

Segmen Bloglist Blog #CeritaMak


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
30 April 2018

Hadiah :
Bloglist Mei 2018

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY

Yang nie plak untuk ulat2 buku... Banyak buku2 menarik + murah kat sini... Sila skodeng... 

Segmen Bloglist 2018 ShuhaidaSaad

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
26 April 2018

Hadiah :
Masuk Bloglist

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY

Yang nie plak untuk ulat2 buku... Banyak buku2 menarik + murah kat sini... Sila skodeng... 

Jom Jumpa Siti Saleha In Person & Menang Hadiah


Drama 7 Hari Mencintaiku merupakan adaptasi novel 7 Hari Mencintaiku karya tulisan Siti Rosmizah. Drama ini merekodkan rating tontonan tertinggi di Malaysia iaitu sebanyak 12 juta penonton selain mendapat Anugerah Drama Pilihan di Anugerah Drama Festival Kuala Lumpur 2017. Kepada peminat-peminat drama nih boleh ler join Segmen nih... Mana tau dapat jumpa In Person dengan Siti Saleha... Drama nih sedang diulang tayang kat TV9 sekarang... Lepas berita belah malam... 

PERTANDINGAN PENULISAN KHUTBAH NEGERI SELANGOR 2017


Jabatan Agama Islam Selangor mempelawa orang awam untuk menyertai Pertandingan Penulisan Khutbah Jumaat 2017. 


Tarikh Tutup : 
10 November 2017

Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS),
Bangunan Sultan Idris Shah,

Tingkat 1 Menara Selatan

No 2 Persiaran Masjid,
40676 Shah Alam Selangor
Tel: 03-5514 3600/3400 
Fax: 03-5510 3368

Segmen Blogwalking Bersama Atiah



Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
30 September 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... Kepada kengkawan yang nak buat duit tambahan... Nak cuba dapatkan kerja-kerja review produk... Korang boleh daftar kat sini... Jom try, tak rugi apa pun ...

>>>KLIK BANNER DI BAWAH<<

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 

Pencarian Bloglist OGOS 2017



Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
7 Ogos 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

Segmen BLOGLIST Jun-September 2017


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
31 MEI 2017

Tag :
Ms. Kejupenyet

Farhain Azmi

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest