Search This Blog

SEGMEN BLOGLIST 2019


Hai kengkawan ... Sempena nak masuk tahun yang baru tak lama lagi, saya rasa cam nak tukar bloglist. Maka terhasil lah SEGMEN BLOGLIST 2019. Sape-sape yang berminat boleh ler join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... 

Tempoh :
24/11/2018 - 21/12/2018

Hadiah :
*Masuk Bloglist 2019*

Syarat :
Jom follow yang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Jangan lupa singgah jalan-jalan kat 
Kisah Hidup Ku & Jom Bercontest

Korang buat ler entri ringkas pasal segmen nie, letak banner kat atas tu , backlink balik ke entri nie. Nanti tinggal link kat komen eak. Pasti akan terima lawatan bersejarah dari saya nanti. Kengkawan juga digalakkan membuat lawatan ke blog peserta yang lain. Nanti saya akan update nama peserta beserta link mereka.

SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY - Jom cuba dapatkan susu percuma setiap bulan. Jimat banyak oiii. 



INCONE TAMBAHAN,  JOM JOIN

14 comments:

  1. Zumal join
    https://www.duniazumal.com/2018/11/segmen-bloglist-2019.html

    ReplyDelete
  2. dah bookmark. nanti abam kie join ye?

    ReplyDelete
  3. https://madey09.blogspot.com/2018/11/segmen-bloglist-2019.html
    Asalam dah join ya..good luck

    ReplyDelete
  4. http://www.aimisyahirah.com/2018/11/segmen-bloglist-2019.html

    ReplyDelete
  5. salam,

    singgah sini melalui blog Etuza Etuza. Muga meriah Bloglist tuan/puan...

    ReplyDelete
  6. As salam. Abam Kie joins too....

    http://www.zukidin.com/2018/12/segmen-bloglist-2019.html

    ReplyDelete
  7. Join :D

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/11/segmen-bloglist-2019.html

    ReplyDelete
  8. salam.yaya singgh sini n follow puan hani =D
    mcm menarik segmen ni... ^_^

    ReplyDelete
  9. http://www.syamimisaad.com/2018/12/segmen-bloglist-2019.html

    Join sama ๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  10. Wow bestnya nanti mama join ye

    ReplyDelete
  11. Wahh. Nanti kita buat entry๐Ÿ˜˜

    ReplyDelete