Search This Blog

CPUV MARCH 2018

CPUV NUFFNANG #139 | PERODUA

Kisah bulan lepas jugak ... Seperti bulan bulan sebelumnya #nuffnang meneruskan sifat kedekut nyer... Satu jer kempen dapat bulan lepas... Aku saje jer tunggu habis bulan tiga nak buat post cpuv nih... Manalah tau kot-kot dapat lagi kempen lain... Sekali tak de... Hmmm... Kalau dulu berderet-deret dapat... 

Kengkawan kalau ada terserempak iklan  menari-nari tergedik-gedik kat blog Kisah Hidup Ku dan Jom Bercontest boleh ler klik... Untuk mereka yang berminat jer tau... Tiada paksaan, tak mo pun xpe lah... Sob... Sob... Sob... 

Terima kasih #nuffnang
#perodua
#kisahhidupku #jombercontest 

Terima kasih kengkawan ...
Alhamdulillah ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... 

Untuk daftar SUSTAGEN SUPERMOM MONTHLY GIVEAWAY

Yang nie plak untuk ulat2 buku... Banyak buku2 menarik + murah kat sini... Sila skodeng... 

1 comment:

  1. Dah lama tak amik tahu pasal tu.. huhuhu..

    ReplyDelete