Search This Blog

Kisah Anak Jiran

Ok... Hari nie aku nak cite pasal anak jiran aku... Budak nie selalu ler datang kawasan rumah aku... Selalu lah main ngan anak-anak aku... Aku tak de lah kisah sangat... Aku lagi suka coz anak aku tak yah gie tpat lain bila nak main ngan kawan-kawan... 

Budak nih sekolah depan rumah aku nih... So tadi dia sekolah petang habis pukul 6.30petang... Balik sendiri lah sebab dekat sangat kan... Petang tadi dia balik sekolah, rumah dia takde orang, berkunci lah... So, dia tak leh masuk rumah... Budak nie datang lah main kat rumah aku kejap... Sambil nak tunggu MakAyah dia balik... 

Aku yang tak mesra alam sangat nih takde plak contact number MakAyah dia... Nak dijadikan cerita sampai sekarang MakAyah dia tak balik-balik lagi... Aku pun tak pasti sebab apa... Saat ketika aku menulis nih tak nampak bayang sapa pun... 

Korang rase???

5 comments:

  1. Replies
    1. Akhirnya, makbapak budak balik jugak, tapi agak lewat sebab akak dah masuk tido...

      Delete
  2. aah saya pun nak tanya soalan yang sama eheheh apa kesudahannya? mana parents dia? akak kenal?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parents dia akak kenal gitu2 jer... No fon pun xde... MakBapak budak nih balik jugak akhirnya, tapi agak lewat... Ada gak dia cakap nape dia lewat, akak plak malas nak tanya lebih lanjut...

      Delete
    2. Kena tanya kot, hani. Zaman skang ni kita x boleh terlebih percaya or terlebih baik tau.

      Delete