Search This Blog

Minggu Peperiksaan Pertengahan Tahun 2016

Assalamualaikum  n Salam Sejahtera semua ... Buat ape tu ... Mesti korang pun dok kalut cam aku jugak kan ... Maklum ler tak lama lagi nak periksa ... Kira nyer minggu depan Minggu Peperiksaan Pertengahan Tahun 2016  ... So anak-anak kena study lebih sikit minggu nie ...

J
Jadual Peperiksaan Abang Ngah ...


Pilihan soalan untuk Seni Visual ...


Jadual Peperiksaan Kakak ...

Hehehe ... Saje aku letak kat sini ... Depa tak reti nak jaga ... Sat gie hilang kalut dok tanya kat aku ... Emak alaf baru memang macam nie kan ... Semua nak letak kat alam maya kan ... Buat anak-anak ... Belajar rajin-rajin noo ... Lepas tu kita enjoyyyy ... Huhuhu ...

5 comments:

  1. Good luck! Bukan anak-anak je yang exam, mak pun exam jugak ni. Hii

    ReplyDelete
  2. baru teringat. esok kak nurin dsv.
    lupa nak prepare kan brg dia.
    semlm dia da tunjuk kertas soklan :)

    ReplyDelete