KAKI KOMEN APRIL 2016 #KISAHHIDUPKU ...


Hai Kengkawan ...  Berakhir sudah bulan April ... Bulan yang penuh dengan kejutan ... Alhamdulillah masih diberi peluang bersama-sama orang yang aku sayang ... Haaa jom kita tengok kaki komen blog nie bagi bulan April 2016 ... Meriah kannn ... Ada yang baru ... Ada yang masih kekal, maintain gituuu ... Terima kasih ler kat korang semua ... Yang rajin datang singgah + komen kat blog aku nih ... Jom terjah blog dia orang plak ...



1.   Diana Rashid


2.  Muhammad Khairuddin Lim

3.  Siqah Hussin

4.   Umie Yana

5.   adianiez AIDA

6.   Maria Firdz

7.   alya chan

8.  Azlinda Azman

9.   Kak Nieyl

10.  Afidah Azmi 



Tak lupa jugak buat silent readers (perasan cam ramai orang datang sini) ... Terima kasih bebanyak korang-korang ... Jom blogwalking blog-blog hebat di atas ...
Yang tak tersenarai jangan kecik hati plak ... Nie saje suke-suke ... Yang nak masuk senarai rajin-rajin berbicara ... Jangan ler sepi tanpa berita ...

3 comments:

  1. alhamdulillah...tahniah semua..

    ReplyDelete
  2. eh.. terselit juga di situ.. terima kasih...

    ReplyDelete
  3. alamak aida no 5.
    mau jadik no 1 :)

    ReplyDelete