Showing posts with label Along. Show all posts
Showing posts with label Along. Show all posts

Bila Dah Berkumpul

Hai ... Korang buat apa tu ? Selamat Kembali Bekerja ... Korang buat ape cuti 3 hari ... Aku tak gie mana-mana pun ... Kakak Sulong yang tinggal kat Bandar Baru Salak Tinggi tu balik ... Borak2 jer lah ... Pagi Ahad tu kuar sarapan jer ... 


Sekali-sekala selfie ... Isshhh, gemok nyer lahhh ....


Nie kakak aku duk BBST ...


Mak aku pun nak join jugak ...


Hero kesayangan aku ...


Monopod takde ... Susah betul nak gambo reramai ...


Bab paling boring sekali bila menunggu makanan semasa perot lapar nak mampos ...

Hahaha ... Lepas makanan sampai apa pun tak bleh ... Makan dan makan dan makan ... Sambil tu layan anak2 ... "Ibu nak kuah" ... "Ibu nak sambal" ... "Ibu pedasssss" ... "Ibu nak airrrrr" ... "Nak air milo aisssss" ... Huru hara lah jugak sarapan pagi tu ... Tu lah pasal tk sempat nak ambil gambar makanan ... Hehehe ... Tapi nak dapat reramai cam tu bukan senang ... Tu pun tak cukup lagi tu ... 

Alhamdulillah masih diberi ruang dan peluang bersama insan-insan tersayang ...


Ziarah pagi Jumaat ...

Pagi tadi bawak Fatiha hantar Danial sekolah ... Punya lah gembira ... Peh tu dari tadika balik jalan kaki sampai umah ... Suka jer dia ... Sampai umah tengok mak dah siap2, isshhh ... nak gie mana lak nih ... Ohhh ... Nak pi ziarah pusara arwah Asyfa Rawiah ... Arwah anak kakak aku ... Semoga roh nyer dicucuri rahmat ... Al-Fatihah ...





Selamat Ulangtahun Perkahwinan Along ...

photo 
Selamat Ulangtahun Perkahwinan aku ucap kan buat satu-satu nyer kakak yang aku ade n abang ipar ...
Along  ( sila lah melawat yer kawan2) & Abang Long ( sila lah melawat yer kawan2)
Semoga berbahagia selama nyer ...
Sermoga dikurniakan zuriat yang sentiasa sihat n ceria ...
Semoga dipanjangkan umur n dimurahkan rezeki ...
Inilah hasil nyer ...
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs312.ash2/59232_430093333877_658833877_5115606_5991474_n.jpg

Hehehehe ....