Search This Blog

CPUV NUFFNANG #96 | TOYOTA AUGUST PROMO



Alhamdulillah ... Dalam kalut-kalut semalam menguruskan beberapa hal semalam ada rezeki di sini ... Kali nie kempen daripada TOYOTA AUGUST PROMO ... Sempena Hari Kebangsaan rebat tunai dan lain-lain lagi akan diberikan dengan pembelian kereta Toyota yang terpilih ... Toyota akan mengadakan roadshow untuk meracun korang supaya membeli ... Hahaha ...

Image result for Logo Toyota
Kalau korang berminat dan nak tau lebih lanjut ... Nak beli kete baru ker ... Nak tukar kete ker ...
Klik ler Logo kat atas tu ...





Kengkawan kalau ada jumpa iklan TOYOTA AUGUST PROMO menari-nari tergedik-gedik kat blog Kisah Hidup Ku dan Jom Bercontest boleh ler klik untuk yang berminat jer tau ... Tiada paksaan, tak mo pun tak pe lah ... Sob ... Sob ... Sob ...

Terima kasih #nuffnang  #toyota #toyotaaugustpromo ...
Terima kasih kengkawan ...
Alhamdulillah ...

3 comments:

  1. nape kat acc nuffnang aku tak appear pn mende ni? sedangkan kat blog ade je kuar iklan toyota ni...
    Mak pesan tadi suruh terjah kat sini  Misteri Pemuda Bernama Daniel Tyler

    ReplyDelete
  2. Untungnya dapat cpuv =)

    Jemput singgah blog siqah juga.. Hee. Follow sini =)

    ReplyDelete