Search This Blog

CPUV NUFFNANG #65 | SHOPPING KAKI (IMSOLD!) & CPUV NUFFNANG #66 | HUAWEI MATE S & WATCH CAM ...


Oh ... Lama nyer tak bersiaran ngan #nuffnang ... Maaf yer kengkawan ... Ada masalah skit ngan smartphone, tak leh nak screenshot so memang agak payah ler nak review #nuffnang nyer iklan ... Alhamdulillah untuk bulan Februari nie, semalan dapat 2 kempen; Shopping Kaki dan Huawei Mate S & Watch Cam ... Yang sebelum-sebelum nie dah terlepas banyak sangat, tak leh nak review ... Huhuhu ...

Kengkawan kalau ada jumpa iklan cam nie menari-nari tergedik-gedik kat blog Kisah Hidup Ku & Jom Bercontest boleh ler klik untuk yang berminat jer tau ... Tiada paksaan, tak mo pun tak pe lah ... Sob ... Sob ... Sob ... 


Terima kasih #nuffnang ... 
Terima kasih kengkawan ... 
Alhamdulillah ... 

9 comments:

  1. Sikit jer tu ... Ape2 pun alhamdulillah ...

    ReplyDelete
  2. Salam Puan,

    Saya Syahmi dari http://hidup.my/ dan ingin menjemput untuk review
    laman web kami. Kami sangat hargai jika Puan boleh review laman web kami.
    Puan boleh hubungi saya dengan maklumat di bawah.

    Terima Kasih.

    Syahmi
    syahmiruhaizat@gmail.com
    +6011-15359165

    ReplyDelete
  3. Lya pun da dpt juga hihi..tahniah sis

    ReplyDelete