Search This Blog

Apa Nak Buat !!!

Image result for Bosan

Hehehe ... Tak tau nak cite ape ... Bebudak cuti lama sempena Depavali, Mak nyer pulak yang bosan ... Tak tau nak buat ape ... Huarrgghhhh ... Macam mana lah cuti sekolah nanti ... Huhuhu ... 


Takpe ... Takpe ... Kita enjoy moment bosan nie ... Kengkawan buat ape tu ???
Jom jalan-jalan ... Jalan mana eak ??? Blogwalking ler ape lagi ... Peh tu join contest kat Jom Bercontest ... Ada rezeki menang hadiah ... Tak menang dapat kengkawan baru ...

4 comments:

  1. adui kak. kita sama. apa nak buat pun tak tahulah. PG ni dekat office pun adui rasa macam nak tidur je :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebaik BigBoss ajak balik rumah MIL semalam ... Luas skit pemandangan ...

      Delete
  2. aida x cuti pun minggu ni.
    mr.asben amik cuti. anak2 cuti skola sampai khamis.
    diorang semua berkampung di umah mil di seremban la, hani.
    aida keje mcm biasa. mau kumpul cuti :)
    tak boring ler anak2 dok umah nenek diorang kot.

    ReplyDelete