Showing posts with label Zalora. Show all posts
Showing posts with label Zalora. Show all posts

Fesyen Kasut Tinggi Terkini




High heels merupakan salah satu item terpenting bagi setiap wanita selain beg tangan dan aksesori. Ini kerana, pemakaian high heels bukan sahaja menjadikan si pemakai mencapai ketinggian yang ideal, malah berupaya meningkatkan lagi keyakinan diri. Tidak dinafikan bahawa pemakaian high heel atau kasut tinggi ini amat menyakitkan but, beauty is pain right? Entri kali ini adalah istimewa untuk semua wanita yang menggemari high heels dan mari kita berkongsi beberapa rekaan high heels atau fesyen kasut tinggi terkini yang boleh anda temui di pasaran;

Classic High Heels

Semua wanita wajib memiliki sekurang-kurangnya sepasang classic high heels seperti berikut untuk dipakai pada hari-hari istimewa seperti majlis konvokesyen atau sambutan ulang tahun perkahwinan. Ia memberikan gaya klasik yang tidak terdapat pada kasut-kasut yang lain.

Open-Toe Heels

Fesyen yang kedua juga dianggap sebagai klasik dengan bukaan kecil di bahagian jari kaki si pemakai. Heels jenis ini sesuai digayakan untuk menghadiri majlis resepsi perkahwinan atau ketika sambutan perayaan.

Wedge Heels

Jika anda inginkan lebih kestabilan ketika berjalan, koleksi wedge heels merupakan jenis kasut yang paling ideal! Ia amat sesuai digayakan dengan padanan jeans dan blouse.

Strappy Heels

Ingin kelihatan lebih daring? Gayakan koleksi strappy heels ini untuk dipadankan dengan jeans mahupun dress anda untuk penampilan yang glamour bak selebriti!


Kasut Reebok Malaysia Versatile

Industri sukan adalah antara yang paling penting malah sering mencuri perhatian ramai with so many things it offers. Contoh paling mudah adalah jenis-jenis sukan yang kita sudah sedia maklum. Siapa yang tidak suka akan perlawanan bola sepak? Atau pun siapa yang tidak tahu dengan temasya sukan terkenal seperti Olimpik? Semua ini menjadi kegemaran ramai malah sentiasa dinanti-nantikan oleh kita semua!

Di luar sana juga terdapat banyak jenama sukan dan antara yang paling popular ialah Reebok. Jenama sukan Reebok Malaysia merupakan antara jenama pilihan ramai dalam kalangan peminat sukan bukan sahaja di negara ini malah di seluruh dunia. Popularitinya dapat diukur dengan cukup mudah, lihat sahaja betapa produk sukan Reebok berjaya menembusi pasaran banyak negara.


Jenama ini mempunyai banyak koleksi kasut sukan Reebok Malaysia terkini untuk lelaki dan wanita. Jika anda masih mencari kasut untuk dipakai ke gym ataupun ketika bersenam apa kata dapatkan kasut sukan Reebok online. Ini kerana banyak website online shopping Malaysia di luar sana  yang kini menawarkan koleksi kasut sukan terkini Reebok secara atas talian!

Ramai yang pasti pernah melalui pengalaman di mana mempunyai dilema dalam memilih kasut. Ini adalah satu hakikat yang ramai akan bersetuju kerana sebenarnya bukan mudah untuk mendapatkan sepasang kasut baru yang bersesuaian. Jika anda mahukan jenama kasut yang mampu memberikan anda keselesaan dan gaya sporty tetapi cukup bergaya maka Reebok adalah antara jenama yang wajib ada dalam list anda.


Buang pandangan skeptikal kononnya kasut sukan hanya untuk digunakan bagi aktiviti sukan kerana jenama Reebok membuktikan sebaliknya dengan koleksi kasut terkini mereka. Anda boleh gayakan kasut daripada jenama hebat ini setiap hari dan masih kekal stylish. Kasut Reebok Malaysia amat versatile dan boleh digayakan bersama hampir apa sahaja pakaian kegemaran anda bagi menghasilkan persalinan yang lengkap sempurna.

Kasut Menarik & Cantik ...

Lama nyer lah tak update cerita sendiri kan ...
Nanti-nati lah ... Haaa nie tengah rajin blogwalking ...
Tengok macam-macam dah orang jual ...
Dah start dah jualan-jualan untuk hari raya walaupun ganti pose pun tak habis lagi kan ...

Hehehe ...
Tertengok lak Kasut Menarik & Cantik ...
Eeee, geram plak rase nyer ... Macam-macam jenis ade ...
Tapi tulah beli kasut tidak pernah semudah jika dilakukan secara online. Kita semua tahu kita pasti mempunyai banyak pilihan dalam mencari kasut yang sesuai untuk tapak kaki kita dengan kesesuaian persalinan plak. Banyak jenis kasut untuk wanita antaranya heels, wedges, ankle boots, ballerina flats, flip flops, platforms, sandal dan juga kasut sukan. Terdapat banyak website online shopping Malaysia di luar sana yang menawarkan kasut wanita dengan harga yang sangat menarik. Cuba anda google dan lawati mereka untuk informasi terbaru koleksi terbaik yang ada dalam pasaran. 
Pointed Toe D'OrsayStrappy Espadrille Wedges
Saya memang tak pakai ler kasut tinggi-tinggi nih ... Isshhh, tak reti teman ... Tapi kalau tengok-tengok tu geram jugak kan ... Ada jugak lah yang cantik ... Mencari kasut yang terbaik bukanlah semudah yang disangka kerana kita harus cari sepasang kasut yang betul-betul muat dengan tapak kaki kita. Kasut yang kita beli tu mesti lah yang memberikan keselesaan dan ketahanan serta rekaan yang stylish agar apa yang anda beli itu berbaloi.
Artemis+Jason Wu SandalsPrinted Slip On Loafer
Macam mana? Menarik bukan! Mulakan retail therapy anda hari ini untuk elakkan anda daripada terlepas peluang merebut tawaran terbaik di destinasi fesyen online terkemuka seperti Zalora. Lihat seleksi terbaik kasut wanita online murah dengan harga runtuh ketika musim sale Malaysia atau warehouse sale untuk dapatkan promosi jualan murah. Koleksi kasut terkini di sana adalah terdiri daripada kualiti yang cukup baik dengan harga berpatutan. Kasut yang cantik pastinya akan membuatkan penampilan anda lebih menyerlah jika dipadankan dengan persalinan baju yang sesuai. Tambahkan sedikit aksesori seperti bangles, necklaces dan earrings untuk melengkapkan penampilan anda agar kelihatan lebih stylish dan bergaya.
Jom ... Jom ... 
Apelagi, jom ler pilih mana yang berkenan, sesuai ngan tema raya korang tahun nie ... 
Hehehe ... Saya suka yang nie lah ....
Plain Loafers