KAKI KOMEN MEI 2017 #KISAHHIDUPKU ...

Alhamdulillah  ... Sedar tak sedar kita dah pun memasuki bulan ke enam tahun nie ... Bersyukur sangat kerana masih diberi peluang bersama-sama dengan orang yang aku sayang... Bersyukur juga kerana masih diberi kesempatan untuk memperbaiki segala kelemahan diri... Insyaallah... 

Dah tu... Dah tu... Jom kita tengok plak kaki komen blog nie bagi bulan Mei 2017 yang lepas ... Meriah sangat uolls... Ada yang lama, kekal maintain gituuu. .. Ada juga yang baru... Apa lagi jom skodeng blog hebat depa plak sambil-sambil tinggal jejak ...

5.  SalbiahM
6.  CikLa Shahril
7.  Ibu Dilah

Terima kasih ler kat korang semua ... Yang rajin datang singgah + komen kat blog aku nih ... Jom terjah blog dia orang plak ...

Tak lupa jugak buat silent readers (perasan cam ramai orang datang sini) ... Terima kasih bebanyak korang-korang ... Jom blogwalking blog-blog hebat di atas ...




Yang tak tersenarai jangan kecik hati plak ... Nie saje suke-suke ... Yang nak masuk senarai rajin-rajin berbicara ... Jangan ler sepi tanpa berita ...

8 comments:

  1. Memang diorang rajin terjah blog blogger lain ..sporting

    ReplyDelete
  2. wahhh rajin mereka singgah ziarah

    ReplyDelete
  3. hi dear ...
    dah bersalin tak? baby boy or girl?
    nnt update la cerita new born baby pula ...
    insyallah mrs pip akan mengikut jejak kelak, now preggy anak ke-3.
    cheers.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah bersalin 25/5 ... Memang dalam perancangan nak cerita kat blog... Tapi tu lah macam2 kekangan... Tunggu eak...
      Anyway... Alhamdulillah & Tahniah ...

      Delete
  4. alamak....
    aida tiada??!
    iye la. sebab masa takde sejak few weeks before and after start puasa.
    aida sempat blogwalking ke top komen blog aje.
    x sempat klik reading list.
    rugi nyer :(

    ReplyDelete