NIQREES HYDROGEL

YANG PERTAMA SEUMPAMANYA

Produk Pertama Seumpamanya di dalam bentuk HYDROGEL dan mengunakan ekstrak buah Kigelia Africana yang mana ia dapat memberi kesan pantas seawal kali pertama penggunaan.

Apa Yang Niqrees Boleh Bantu
—-------------------------------------
๐ŸŒŸ Merawat masalah kulit berjerawat kronik
๐ŸŒŸ Menghilangkan jeragat
๐ŸŒŸ Menghilangkan parut-parut lama
๐ŸŒŸ Mengembalikan kelembapan yang neutral pada kulit
๐ŸŒŸ Mengurangkan kedutan dan lebam bawah mata
๐ŸŒŸ Anti penuaan yang terbaik
๐ŸŒŸ Menutup masalah pori terbuka
๐ŸŒŸ Memberi keanjalan dan ketegangan kulit yang berterusan 
๐ŸŒŸ Wajah lebih cerah dan berseri
๐ŸŒŸ Mengatasi masalah kulit berminyak
๐ŸŒŸ Merawat masalah kegatalan kulit akibat kulit sensitif atau salah makan
๐ŸŒŸ Membantu menyembuhkan luka-luka dengan cepat
๐ŸŒŸ Sangat sesuai untuk kegunaan semua jenis kulit, dari bayi hingga dewasa

NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL adalah satu produk yang diformulasikan menggunakan bahan asas terbaharu iaitu dalam bentuk HYDRO GEL yang mana ia memberikan kadar penyerapan yang lebih tinggi serta memberikan keselesaan semasa pemakaian berbanding dengan cream atau serum.

HYDROGEL ... Mengapa produk menggunakan hydrogel dikatakan lebih bagus ????

HYDRO GEL adalah gel tidak berwarna yang mengandungi nutrien-nutrien yang mana ia memberikan kadar penyerapan yang lebih tinggi serta memberikan keselesaan semasa pemakaian berbanding dengan cream atau serum.

Selain tu, yang pasti, penggunaan hydrogel membuatkan sesuatu produk itu tidak melekit ... Senang nak guna dan sangat selesa bagi yang ingin menggunakan alatan mekap ...

Ianya sangat sesuai untuk semua jenis kulit dan usia kerana diperbuat dari mineral semulajadi dan bebas dari bahan kimia.

TESTIMONI 

Jom skodeng mereka-mereka yang dah menggunakan Niqrees Hydrogel ...








Haaaa...  Teruja tak???
Mesti lah teruja kan... Tengok dia orang tu semakin dipandang semakin cantik manis... Flawless kata bebudak sekarang... 

PROMOSI

Hehehe... 
Nie gambar toke nyer ...

HARGA SEBENAR 
NIQREES HYDROGEL : RM110
HARGA PROMOSI
1PC – RM90
2PC - RM160


Dengan Kos PELABURAN RM90, Puan/Tuan Akan Dapat;

1) *1KOTAK NIQREES HYDROGEL* 

2) *1JAR SCRUB COFFEE (C2M)*

3) *PENGHANTARAN PERCUMA KE SELURUH SEMENANJUNG*

**Kalau beli 2 lagi JIMATTTT

Jika Puan/Tuan BERMINAT Dengan Tawaran Promosi Ini, Segera Hubungi Stokis Platinum -
Nor Asfa - 013-2536936
(Wasap untuk tindakan yang lebih pantas)
Facebook 

#NiqreesHydrogel
#NorAsfa

4 comments:

  1. Kulit tak rosak ke bila tak pakai tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah.. Tak rosak.. Mereka ada testimoni utk mslh kulit... Nak tau lebih lanjut boleh pm@wasap Nor Asfa - 013-2536936 ...

      Delete
  2. first time dengar buah Kigelia Africana..

    ReplyDelete