Search This Blog

Persidangan Susu Ibu Antarabangsa ...

Untuk pengetahuan ibu-ibu, Nurturing Concepts iaitu sebuah syarikat yg mementingkan penyusuan ibu akan mengadakan satu persidangan susu ibu antarabangsa (International Lactation Conference 2010) . Persidangan antarabangsa ini adalah idea daripada Puan Rita Rahayu dan Puan Kamariah yg merupakan pakar laktasi negara ini.

Persidangan ini akan diadakan pada 5-7 Oktober 2010. Penceramah dari dalam dan luar negara akan turut hadir untuk memberikan maklumat dalam persidangan ini.
Ibu-ibu yg berminat untuk menyertai persidangan ini boleh lah menghubungi (Haziera) ditalian 03-7845 8550 atau untuk maklumat lanjut layari laman web www.susuibu. com/siconf2010.

Persidangan ini dibuka kepada individu mahupun syarikat. Disertakan brochure berkenaan persidangan ini utk makluman ibu-ibu semua.



Backlink

Semenjak-menjak berblog nih banyak gak bende2 baru aku belajar ... Cehhh konon...
Hari nih aku belajar cara nak tinggal kan link kat ruangan komen ..
Cara nyer cam kat contoh bawah nie ...
Senang jer ...

http://3.bp.blogspot.com/_qr0sq_BOpeI/S9y47wRtvoI/AAAAAAAAE4g/HJsrA-ZbBk0/s320/linkcode.png


Haaa.. Paham ker tak ??? Huhuhu ....
Aku dapat info berguna nih dari blog izan@comot

CONTEST DAD'S SPECIAL MOMENT

Anjuran : Puan Ieda

Tarikh Tutup : 30 Mei 2010

Berminat ??? Sila KLIK

Penaja :- MAZcollection

Gambar :-
Abah selepas balik kerja sedang melayan anak yang kerinduan selepas seharian tak berjumpa ...

Mari beramai2 memeriahkan suasana ...