Search This Blog

CPUV Nuffnang #25 | Nike Running Tights


Ehhh, ada plak dapat lagi hari nie ... Alhamdulillah, baik plak hati #nuffnang minggu nie ... Kali nie dapat kempen daripada Nike Running Tights ...

Nike tengah promote tights dia orang rase nyer ... Tak pasti plak ada sale ker tak ... Biasa nyer mesti lah ada kan ... Sape yang berminat leh ler terus ker website Nike jengok-jengok lah kot2 berkenan plak ...

Kengkawan kalau ada jumpa iklan cam nie menari-nari tergedik-gedik kat blog Kisah Hidup Ku & Jom Bercontest boleh ler klik untuk yang berminat jer tau ... Tiada paksaan, tak mo pun tak pe lah ... Sob ... Sob ... Sob ...

 Terima kasih #nuffnang ... 
Terima kasih kengkawan ... 
Alhamdulillah ... 

16 comments:

  1. ramai jugak yang dapat cpuv hari ni ye..

    ReplyDelete
  2. Sy pun dapat jugak. Alhamdulillah.:)
    Betul agaknya Nike tgh promote tights. Tu yg menari2 je kt nuff ads tu. Hihi

    ReplyDelete
  3. Tahniah. Semoga makin murah rezeki di 2015 ni..hehe

    ReplyDelete
  4. waaa, ramai yg dpt cpuv eh...tahniahhh

    ReplyDelete
  5. Congratulation

    ReplyDelete
  6. Tahniah...#klik..#visit and follow my blog on shukranzahari.blogspot.com . ....Happy blogging

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah.. tahniah.. semoga terus murah rezeki..

    salam kenal.. singgah dan follow di sini.. :)

    ReplyDelete