Search This Blog

CPUV Nuffnang #62 | UforLife ... Launch[PC]


Alhamdulillah ... Ohh nampak nyer #nuffnang bermurah hati bagi lagi  Ogos nie ... Harap2 petanda bagus untuk bulan nie ...

Kengkawan kalau ada jumpa iklan cam nie menari-nari tergedik-gedik kat blog Kisah Hidup Ku & Jom Bercontest boleh ler klik untuk yang berminat jer tau ... Tiada paksaan, tak mo pun tak pe lah ... 
Sob ... Sob ... Sob ... 


Terima kasih #nuffnang ... 
Terima kasih kengkawan ... 
Alhamdulillah ... 

7 comments:

  1. sy dh lama xblh check nuff...xtahu kenapa dia keluar bad request..aduhai.mcm mn nak check niiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good sharing, U for Life is Malaysia’s first online life insurance platform. The company highlights common misconceptions about life insurance. For detail visit:
      http://kidbuxblog.com/three-things-you-thought-you-knew-about-life-insurance/

      Delete
  2. Tahniah :) hehhe

    Sebabkan Follower genap 500 nak bagi gift kat korang ,
    tak perlu buat entry pun hehhehe jum join nak ?

    http://emmadianastory.blogspot.com/2015/08/sempena-500-followers.html

    ReplyDelete
  3. Tahniah.. semoga dimurahkan rezeki.. :)

    ReplyDelete