Search This Blog

CPUV Nuffnang #13 | Marigold UH


Menanti dan terus menanti ... Rupe nyer hari nie dapat nyer ... Moga-moga berkat hari Jumaat yang mulia nie, earning dengan nuffnang sentiasa ada ...

Marigold nie sebenar nyer ada banyak produk ... Antara nyer adalah susu ... Masa aku mengandung memang susu marigold antara pilihan yang aku suka ... Kira nyer tekak aku leh terima lah rasa susu marigold nie ...




Yogurt nyer pun aku suka ...

Bebudak nie plak suka yang nie ...


Air kotak nyer pun banyak pilihan ... Aku paling suka "ice lemon tea" ... Mesti berebut ngan Abang Ngah ...

Ehh, melalut dah aku nie ... Macam nak buat review produk plak ... He he he ... Kot kot lah #Marigold bagi bekalan setahun ... 
Kengkawan kalau ada jumpa iklan nie menari-nari tergedik-gedik kat blog Kisah Hidup Ku Jom Bercontest boleh ler klik untuk yang berminat jer tau ... 

 Terima kasih #nuffnang ... 
Terima kasih kengkawan ... 
Alhamdulillah ...

10 comments:

  1. Rezeki Hani dari nuff, kali ni memang banyak iklan masuk cuma amountnya ciput2 kan..singgah dan klikk2 sini :)

    ReplyDelete
  2. Rezeki hani lah tu..tahniah dapat cpuv nuffnang lagi..jom tambahkan earning nuffnang..

    ReplyDelete
  3. suka gak minum air kotak dia, btw.. tahniah..

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum... hani,

    mselim3 dapat gak ... cpuv dari Marigold UH...nie. Alhamdulillah .. semoga murah rezeki admin blog ni...

    mselim3

    ReplyDelete
  5. Tahniah :) Terliur tengok gambarnya :3

    ReplyDelete
  6. السلام عليكم ورحمة الله وبركاته hani, semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki juga.Singgah dan follow awak dari segmen Blogwalking by Syahirah Valiant #1. Saya suka susu Marigold dan Yogurt. Thanks.. ◕‿◕

    ReplyDelete
  7. salam,
    saya pun suka susu HL dan yogurt dia, sedap =)
    anyway saya membalas kunjungan ye
    Diari Seorang Mama

    ReplyDelete