Search This Blog

Kembali ke asal ...

Ari tu aku tukar guna komen g+ kat blog ... Bila dah agak lama guna aku rasa cam tak best jer, aku rasa cam kelam-kabut jer ...  Kadang-kadang aku x perasan pun ada orang komen kat blog aku ... Peh tu aku rase cam susah jer nak baca komen2 tu bila aku guna handphone (maklum ler hp cikai) ... So malam nie aku tukar balik ke cara komen yang asal ... Tapi, sedih nyer lah ... Semua komen2 yang lama masa guna g+ tu hilang ... Tak tau cam ner nak buat ... Memang hilang forever ker or boleh buat imports/eksports ... Haisshh ... Haru-haru ... Korang2 cam ner ?

4 comments:

  1. salam sis...itulah kadang2 kak lea risau tiap kali hani singgah komen,kak lea datang sini tak boleh nak komen entri sis.tulah kak lea pun dah remove g+ rasa serabut..banyak tempat nak kena check kalau kawan2 komen,lebih suka komen di blogspot.

    owh pernah jugak kawan blogger beritahu,once kita dah remove/tutup akaun g+,semua komen2 tu hilang..ntahlah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh yer ker ... Tapi saya x tutup g+, cuma x aktifkan comment nyer kat blog ...

      Delete