Search This Blog

KAKI KOMEN NOVEMBER 2016 #KISAHHIDUPKU ...

Hai Kengkawan ... Sedar tak sedar nak berakhir dah tahun 2016 ... Dah semakin hampir ker penghujung nampak nyer... Alhamdulillah masih diberi peluang bersama-sama orang yang aku sayang ... Haaa jom kita tengok kaki komen blog nie bagi bulan November 2016 ... Meriah kannn ... Ada yang baru ... Ada yang masih kekal, maintain gituuu ... Terima kasih ler kat korang semua ... Yang rajin datang singgah + komen kat blog aku nih ... Jom terjah blog dia orang plak ...



1.  Muhammad Khairuddin Lim
2.  Ayunie Ramli 
3.  Shahida Dzulkafli 
4.  Maria Firdz
5.  At-Tarmizi
6.  CikRenex
7.  Ewanthology
8.  Shiela Adziz
9.  Unni Anje
10.  Adam

Tak lupa jugak buat silent readers (perasan cam ramai orang datang sini) ... Terima kasih bebanyak korang-korang ... Jom blogwalking blog-blog hebat di atas ...


Yang tak tersenarai jangan kecik hati plak ... Nie saje suke-suke ... Yang nak masuk senarai rajin-rajin berbicara ... Jangan ler sepi tanpa berita ...

18 comments:

  1. Eh! Eh!! Ada nama kitalah..
    Tq.. tq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih coz sudi singgah jenjalan blog saya nie...

      Delete
  2. Replies
    1. Terima kasih coz sudi singgah jenjalan blog saya nie...

      Delete
  3. eh !! kita terkomen plak.. hee~ semoga istoqomah la untuk terus berblogging..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe... Kita lagi suke...
      Terima kasih coz sudi singgah jenjalan blog saya nie...

      Delete
  4. Replies
    1. Yerrr ...
      Terima kasih coz sudi singgah jenjalan blog saya nie...

      Delete
  5. tahniah kepada semua pengomen mereka berjaya kerana berusaha

    ReplyDelete
  6. widget ni kat blog aida da rosak ler.
    tak jadik pon.
    hmmmmm... tu yg malas nak amik kisah da, hani.

    ReplyDelete
  7. wow..rabia pernah jadi top komentar di blog kak fieza.suria.kisah dairy

    ReplyDelete