Search This Blog

Kertas Sains UPSR Bocor ...



Tetiba petang tadi dapat berita pasal Kertas Stains UPSR bocor ... Apekah ??? Walaupun aku takde anak amek UPSR tapi ... Kesian nyer dia orang ... Padahal esok dah last day peksa and boleh ler enjoy2 cuti sekolah nanti ... Alih2 tunda 30 September ...



Sape lah punye keje membocorkan soalan ... UPSR jer pun, menyusahkan betul ... Inilah die bila terlalu exam oriented ... Semua nak 5A ... Ape ingat kalau x dapat gelap masa depan ker ... Adoiii laa ... Sekolah plak kalau boleh semua nak kena 5A semua, nanti dapat ler ape2 title ... Mak bapak sibuk nak tayang ... Media plak sibuk memprovoke lagi ... Tak dapat 5A risau ... Tak solat 5 waktu ade kisah ...

Hmmm ... Dunia ... Dunia ... Ehhh, Malaysia ... Malaysia ... Malaysia merdeka dah 57 tahun, tapi sayang ada lagi yang tak merdeka minda nyer ...

Wallahua'lam ...

5 comments:

  1. Ermmm..betul tu.
    And menyusahkan semua pihak.

    ReplyDelete
  2. Kesian kat adik2 yg tengah menduduki UPSR...terpaksa di tangguhkan.....

    ReplyDelete
  3. Kesian kat budak-budak tu..Dah standby nak hela nafas panjang tapi tak jugak.

    http://acikwatie.blogspot.com/

    ReplyDelete