Search This Blog

Siapa Letupkan Altantuya ???

Ramai yang dah dapat agak keputusan kes nie ... Akhirnyer Sirul & Azilah dibebaskan ... Maka sape lah agak nyer yang meletupkan Altantuya ??? Tak guna ler sume akuan bersumpah dan bukti2 yang ada ...

**********

[TMI] Dua bekas komando polis bebas hari ini selepas Mahkamah Rayuan membenarkan rayuan mereka dan mengubah sabitan terhadap mereka atas tuduhan membunuh warga Mongolia Altantuya Shaariibuu pada 2006.

Panel  tiga hakim iaitu Datuk Seri Mohamed Apandi Ali, Datuk Linton Albert dan Datuk Tengku Maimun Tuan Mat membuat keputusan sebulat suara membenarkan permohonan rayuan bekas ketua inspektor Azilah Hadri dan bekas korperal Sirul Azhar Umar.

Kedua-duanya sebelum ini disabitkan bersalah di Mahkamah Tinggi Shah Alam atas tuduhan membunuh model dan penterjemah, Altantuya, 28, di hutan simpan di Shah Alam pada 2006.

Mereka pada ketika itu bertugas di Unit Tindakan Khas Bukit Aman dan berada dalam pasukan keselamatan Datuk Seri Najib Razak. Najib pada ketika itu ialah timbalan perdana menteri dan menteri pertahanan. – 23 Ogos, 2013.

Sumber

1 comment:

  1. habis laa, siapa yang sebenarnya yang buat semua ni..

    ReplyDelete