LORONG TAMBAH NILAI DITUTUP


Alhamdulillah... Bulan Ramadhan dah masuk fasa akhir... Untung lah korang yang diberikan peluang menunaikan ibadah puasa... 

Sekarang nih mesti ramai yang dah sibuk2 nak menyambut Syawal... Geng Mak Mak mesti sibuk dengan persiapan kuih raya nyer,  baju raya nyer,  kemas rumah nyer... Geng Lelaki plak sibuk ngan kereta, memastikan kereta tip top untuk mengharungi perjalanan yang jauh... Jangan korang lupa minta cuti dah ler... 

Kat sini aku nak kongsi sedikit maklumat yang aku dapat... Bagi mengurangkan kesesakan lalulintas  semasa musim perayaan nanti,  PLUS akan menutup lorong tambah nilai di plaza tol lebuh raya berkenaan mulai 22 Jun hingga 2 Julai nie ... 

So,  korang korang yang guna PLUS nanti kena lah pastikan kad PLUSMiles atau Touch 'n Go korang mempunyai baki yang mencukupi ... Korang boleh tambah nilai kad korang kat banyak tempat,  antara nyer kat mesin pengeluaran wang automatik (ATM), kedai serbaneka 24 jam dan stesen minyak, termasuk yang beroperasi di kawasan rehat dan rawat (R&R) di sepanjang lebuh raya. Haaa... Baik korang top up cepat2... Kang tersadai plak tepi highway tu ...

Yang nie untuk PLUS jer eak... Yang lain2 aku tak tau... 

CPUV NUFFNANG #125 | PREGO17 CAMPAIGN


Kisah pertengahan bulan lepas plak... Dapat cpuv dari #nuffnang dengan kempen daripada PREGO17 CAMPAIGN... 


Prego, pelopor pasaran sos pasta di Malaysia menawarkan kelazatan dan penyelesaian mudah untuk penyediaan masakan pasta di rumah. Sos pasta Prego diperbuat daripada tomato ranum yang berjus dan didatangkan dalam pelbagai perisa untuk memenuhi citarasa semua pengguna.

Berikut antara sos pasta yang aku biasa guna... Dalam tin dan dalam botol... 


Banyak lagi sebenar nyer perisa sos pasta nie... Nak masak pun senang, semudah 1 2 3 dengan Prego... Korang boleh dapatkan pelbagai resepi sos pasta kat sini,  klik banner di bawah...



Kengkawan kalau ada terserempak iklan  menari-nari tergedik-gedik kat blog Kisah Hidup Ku dan Jom Bercontest boleh ler klik... Untuk mereka yang berminat jer tau... Tiada paksaan, tak mo pun xpe lah... Sob... Sob... Sob... 

Terima kasih #nuffnang
#Prego #PregoMalaysia 
 #Prego17Campaign
#kisahhidupku #jombercontest
#reviewproduct

Terima kasih kengkawan ...
Alhamdulillah ...


CPUV NUFFNANG #124 | BLACKMORES -VITAL SHINE


Alhamdulillah... Pada awal Mei 2017 aku ada dapat cpuv daripada #nuffnang... Malang nyer aku malas nak war-warkan sebab macam rasa nak merajuk @ terkilan ngan depa nih ... Hehehe... Kali nie dapat kempen daripada BLACKMORES... 

BLACKMORES tengah promot produk Vital Shine... Produk kesihatan untuk rambut sebenar nyer nih... 

Vital Shine provides a combination of carefully selected nourishing ingredients – He Shou Wu (Fo-Ti), bamboo shoot extract, millet seed extract, white tea extract and sea buckthorn for maintaining healthy hair.


Kalau korang nak tau lebih lanjut pasal BLACKMORES -VITAL SHINE boleh ler klik logo kat atas tu...  

Kengkawan kalau ada terserempak iklan  menari-nari tergedik-gedik kat blog Kisah Hidup Ku dan Jom Bercontest boleh ler klik... Untuk mereka yang berminat jer tau... Tiada paksaan, tak mo pun xpe lah... Sob... Sob... Sob... 

Terima kasih #nuffnang
#Blackmorea
 #BlackmoresVitalShine
#kisahhidupku #jombercontest
#reviewproduct

Terima kasih kengkawan ...
Alhamdulillah ...