Popular Wangsa Walk ...


http://3.bp.blogspot.com/_1sLRXCIcYh0/SsXiC3QEu_I/AAAAAAAAChw/oe5sUM_Jo6s/s320/wangsa-walk-mall-entrance.jpg 
Sumber Gambar :  http://arenip-aries.blogspot.com/

Lepas mewayangkan ari tu kami ke Popular Wangsa Walk ... 


http://pawiblog.com/Kl/wp-content/uploads/2009/09/popular-book-shop-at-wangsa-walk-mall.jpg
Sumber Gambar : http://pawiblog.com
Masing2 merembat untuk empunya diri ... 
Aku punya yang paling mahal ...
Hahaha ...

 Nih Big Boss punye ...

Ni plak aku punye ...

Bebudak nyer aku tak sempat nak amek gambar nyer ...

Rise of the Guardians

Disebabkan dah terjanji ngan bebudak  nak tengok wayang, maka berwayang ler kami minggu lepas ...
Tapi aku tak tau ler cam ner aku leh tertengok cite nih ...


 Years ago, when author William Joyce’s young daughter lost her tooth and casually asked her father if Santa and the tooth fairy knew each other, she couldn’t have predicted it would spark a creative streak in him, resulting in thirteen books and now, a movie. Mary Catherine Joyce has since passed away, but Rise of the Guardians serves as a nice tribute to her imaginative childhood mind.

Rise of the Guardians opens with a beautiful prologue showing Jack Frost (voiced by Chris Pine) waking up in an ice-cold lake with no recollection of how he got there or who he is. Soon, Jack realizes he has been given the power of cold weather - he can create slippery ice, snow days, and lots of cold mischief for young kids.

Skipping forward 300 years or so, the film picks up at the top of the world where North (Alec Baldwin) is busy preparing gifts for Christmas, when he sees that the evil boogeyman Pitch (Jude Law) has begun to insert terrifying nightmares into children’s dreams. So, North, along with the other Guardians - Bunny (Hugh Jackman), Tooth (Isla Fisher) and Sandman – try to convince Jack Frost to join their team and stop Pitch before children stop believing in them, and magic, forever

  Layanzz ...
Tapi bagi yang Muslims kena lah terang kan kat anak2 ...

Cherating - Part 2

Anak beranak bermain pasir ...











Cherating - Part 1

Cerita basi sebenar nyer ... Tapi kerana komputer rosak maka tak terbuat ler entry nyer ...
Kami ke Cherating lepas Raya 2012 tempoh hari ... Saje menghabiskan cuti sambil bawak anak2 jalan2 ...
Malas nak bercerita maka layan gambar je lah ...















Semoga Allah Melindungi Mereka


Aku dapat video nih masa tengah berblogwalking tadi ...
Aku tak pasti video baru or lama ...
Tapi video nih membuat kan aku menitiskan air mata ...

 Semoga Allah Melindungi Mereka ...

Sumber :

shalehudin

Coming Soon ... Mei 2013

Insyaallah ...
Alhamdulillah ...

Published with Blogger-droid v2.0.9

Jangan Tembak ...

 

 Sebenar nyer aku berhajat nak tindik kan telinga anak dara aku nih ... Dulu aku pernah try nak tindik telinga die, dah gie dah kedai tu ... Tapi orang tu baru nak tanda kat telinga die dah meraung melalak ... So, cancel lah jadi nyer ... Hari tu aku sesaje jer berborak ngan die ... Pasal pakai subang ler ... Ade ler contoh subang yang comel2, dia pun cam teruja jer ... Dah nak sangat ler tu bersubang konon nyer ...

"Adik, nak pakai subang tak ?"
"Nak..."
"Tapi adik kena tembak telinga dulu ... Baru boleh pakai subang ..."
"Hah..."
"Nak tak ?"
"Adik tak nak kena tembak ... Nanti adik mati ..."

Hehehe ...

Sumber Gambar :-